Plise zavese so trendovska senčila, ki jih nameščamo ali na okna ali vrata vašega doma. Poleg tega, da učinkovito razpršijo svetlobo, omogočajo hkrati intimnost prostora in čudovit razgled:
plise zaveso lahko na oknih ali vratih poljubno nameščate, jo odprete od zgoraj navzdol, od spodaj navzgor ali pa jo namestite nekje na sredini, ter se tako izognete npr. vsiljivim pogledom sprehajalcev.
Zaradi širokega izbora platen, tako vintage, design in klasičnih, boste zagotovo našli vzorec, ki bo dopolnil izgled interiera vašega doma. Materiali plise zaves so kakovostni in zato obstojni.

Montaža plise zaves je možna na vse vrste oken in je izredno enostavna. Prednost plise zaves je tudi v tem, da lahko z njimi zasenčimo prostore z okni nepravilnih oblik.
Tudi če je plise zavesa trikotna, okrogla ali trapezna, jo lahko za razliko od notranjih žaluzij ali rolojev, poljubno odpiramo in zapiramo.

Vzdrževanje plise zavese je preprosto. Material plise zaves je antistatično obdelan, izredno obstojen in zato trajen.Za še več vzorcev in ogled eksponatov, Vas vabimo, da obiščete naš razstavni salon.